WE MAKE: ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО ЗА КОНКУРЕНТНОСТ

Едукативна програма за кодирање – петдневен кодинг камп

Едукативна програма за кодирање – петдневен кодинг камп

Денес во Хотел Дрим, Струга започна петдневниот кодинг камп на тема Едукативна програма за кодирање. Кампот се реализира како дел од активностите на проектот ,, WE MAKE: Женско претприемништво за конкурентност“

Проектот е имплементиран од:
Оваа платформа e изработена со финансиска поддршка на Европската Унија. Содржините се одговорност единствено на проектните имплементатори GTF-ISG и Здружението на бизнис жени и не мора да ги одразуваат ставовите на Европската Унија.
Designed & Developed by ThemeXpert