WE MAKE: ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО ЗА КОНКУРЕНТНОСТ

Струга – работилница за Зелена економија и Сцијално претприемништво

Струга – работилница за Зелена економија и Сцијално претприемништво

Во хотел Дрим, Струга започна третата работилница за Зелена економија и социјално претприемништво, како дел од активностите на проектот WE MAKE, финансиран од Европската Унија

.

Проектот е имплементиран од:
Оваа платформа e изработена со финансиска поддршка на Европската Унија. Содржините се одговорност единствено на проектните имплементатори GTF-ISG и Здружението на бизнис жени и не мора да ги одразуваат ставовите на Европската Унија.
Designed & Developed by ThemeXpert